Skal du ta motorsykkellappen?

Velkommen til Sotras største MC skole!

Motorsykkel klasse A1, A2 & A

Velkommen til Sotras største mc-skole. Vi har i dag 4 lærere som underviser på mc. Med god kapasitet, lang erfaring og morderne utstyr, så er vi det trygge valget.

Arntsen Trafikkskole har mc avdelinger på sotra og Eikås (Åsane).

Du finner en moderne sykkelpark med 8 ulike tung sykler og 3 lette motorsykler. Dette gjør at vi har stor kapasitet igjennom hele sesongen.

Merk! Alle som skal begynne opplæring på klassene A1, A2 og A må gjennomføre obligatorisk MC kurs før påbegynt opplæring.

Vi tilbyr opplæring i klassene A1, A2 og A. I tillegg tilbyr vi utvidelse fra A1 til A2, og A2 til A. Utstyr har vi, og du låner dette selvsagt gratis hos oss om ønskelig.

Utvidelse fra klasse A1 til A2

Forutsatt at du har hatt førerkort på lett mc (A1) i minst 2 år. For å utvide fra A1 til A2 uten førerprøve må du gjennomføre følgende:

  • Obligatorisk (2 timer)
  • Sikkerhetskurs på bane (4 timer)
  • Sikkerhetskurs på vei (5 timer)
  • Pakkepris 13 900,-

Merk! Dersom du har hatt førerkort på klasse A1 i mindre enn 2 år, og har fylt 18 år, kan du også utvide til A2, men da må du ha en praktisk førerprøve i tillegg. Pris på førerprøven er: 2400,-

Utvidelse fra klasse A2 til A

Hvis du har tatt førerkort på klasse A2 kan du utvide førerkortet til A. Forutsatt at du har hatt lappen på A2 i minst 2 år. For eksempel: tok du lappen på A2 når du var 18 år, kan du utvide til A når du er 20 år gammel.

For å kunne utvide førerkortet fra A2 til A, må du ta et kurs på en trafikkskole. Kurset er på 7 timer, og du trenger ikke oppkjøring. Dersom du tar A2 når du er 23 år, kan du utvide til A når du er fylt 24 år. Du må da ha det samme kurset på 7 timer på en trafikkskole, men fordi du kun har hatt lappen i et år må du også ta en praktisk førerprøve. Utvidelse fra førerkort klasse A2 til A koster 5800 kr. Du kan bestille din utvidelse her.

Våre trafikklærere på motorsykkel